Ads 468x60px

Pages

6 Ocak 2011 Perşembe

İlk Şeker Hamurlu Pastam

Cake decoration kurslarım bitti. Şimdi sırada öğrendiklerimi faaliyete geçirme işi var. Yakında doğum yapacak olan arkadaşım Özlem Hanım için bir babyshower pastası yaparak bu işe dikeylemesine bir dalış yaptım :) Tüm hatalarıyla bu pasta benim ilk şeker hamurlu pastam oldu. Pandispanyasını Sevgili Müge'nin yoğurtlu çikolatalı pandispanya tarifi ile yaptım. Ara katlarda ganaj ve muz dilimleri kullandım. ( Kendime ait bir tarif oluşturduğum zaman, burada paylaşacağım.)

Değerli arkadaşlarımın yaptığı birbirinden lezzetli ikramlarla hoş bir babyshower kutlaması yaptık. Guzel annemiz, pastayı ve modelini çok beğendi. Onun beğenisi, beni de çok mutlu etti. İnşallah, doğacak olan miniğimiz Mustafa Cemil, sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir, ailesi ve herkes için hayırlı bir evlat olur. İşte fotoğraflar...




Pastanın sadeliğini bozmak istemedim. Üstüne, yazdığım bir kartı iliştirdim. Sonraki pastalarım için, harf kalıp seti alacağım. 



9 yorum:

yemekbiraşk dedi ki...

ilk deneme için süper.. eline sağlık

♥ Ç!lekl! ♥ dedi ki...

super olmus ellerine saglik...

zeynep -ipek butik pasta dedi ki...

özlemciğim,pastan çok güzel olmuş
ellerine sağlık.

Altun Mutfak dedi ki...

Hiç ilk deneme gibi durmuyor:)Ellerine sağlık tek kelimeyle harika...

Ozlem dedi ki...

Yorumlarınız için çok teşekkürler..

Adsız dedi ki...

Canim arkadasim, resimleri gorunce tekrar heyecanlandim.Hersey cok guzeldi. Mustafa Cemil senin gibi bir teyzesi olacagi icin cok sansli.

BETUL dedi ki...

ozlem teyze ben Betul.siz o pastayi keserken bende yaninizda olmak isterdim . Keske hafta sonu kesseydiniz.ama yinede pasta cok guzeldi.ELLERINE SAGLIK...
ayrica pizzanizda cok guzeldi HOSCAKAL

Aybike Ceylan dedi ki...

Tanistigimiza cok memnun oldum. Her zaman gorusebilmek umuduyla.
Evet burada da Texas'da yani, 3 kursu var Wilton'in, ben simdi 2. kurstayim, yarin gece 2. gecem olacak. #. kursu da alacagim bakalim, sizin ki gibi guzel olabilir mi yaptiklarim gorecegiz bakalim. Kolayliklar diliyorum, hersey cok guzel, ellerinize saglik.

ZencefilliÇörek dedi ki...

harika olmus, ellerine saglik :))

Yorum Gönder

Yorumunuz icin tesekkurler.

 

Sample text

Sample Text