Ads 468x60px

Pages

29 Aralık 2010 Çarşamba

Christmas ve Yeni Yıl Hazırlıkları

 Ben bu yazıyı yazana kadar, 24 Aralık'da Christmas'ı kutladık bile. Ama önümüzde yeni yıl var ve heyecan devam etmekte. Yeni yıl da gelip geçmeden bekleyen bu yazımı sizinle paylaşayım :)
Şu sıralar, Amerika'da hemen hemen her yer kırmızı,yeşil ve beyaz tonlarında. Alışveriş potansiyelinin tavana vurduğu bir çılgınlık var etrafta. Evlerin ışıklandırılması, kapı önündeki ağaçların süslenmesi, yılbaşı hediyeleri, yılbaşı masası menu seçimi, detaylar...vs. gibi bir çok hazırlık harıl harıl devam etmekte.  Ben de gittiğim alışveriş merkezlerinde çektiğim, bugün için yapılan hazırlıkların fotoğraflarını sizinle paylaşmak istedim.






























































Bu fotoğrafta görünen Santa yani  Noel Baba. Kurulmuş tahtına, sırayla tüm çocukları dizine oturtup onlarla sohbet edip hediye veriyordu.





En yakın zamanda görüşmek üzere...

2 yorum:

Unknown dedi ki...

İnşallah gelecek yılbaşını beraber geçiririz ablacım..

♥ Ç!lekl! ♥ dedi ki...

bu posta bayıldım..Ne cok ısterdım Amerıkada o hazırlıkları 2.kez yasamayı..Ama kısmet belıkaymıs..Hatta yenı yıla prag'da gırmekmıs...Yınede ellerıne saglık ben cok mutlu oldum bakarken resımlere kendımı orada hıssettım tesekkurler ozlem abla....

Yorum Gönder

Yorumunuz icin tesekkurler.

 

Sample text

Sample Text